Yağmurla Gelen Mutluluk Kitap İncelemesi | Amber L. Johnson

0 4.559

Amber L. Johnson tarafından kaleme alınan Yağmurla Gelen Mutluluk (Puddle Jumping) aşk, tüm farklılıkları yenebilir mi? sorusunu soruyor Eğer yanıtınız hayır ise bunu bir de Amber L. Johnson’dan dinlemenizi öneririm…

Yağmurla Gelen Mutluluk, farklılıkların aslında ne kadar önemsiz olduğunu ve gerçek aşkın karşısında hiçbir şeyin duramayacağını, duygusal bir şekilde gözler önüne seriyor. Herkes Colton Neely’nin tuhaf ve özel olduğunu düşünüyordu. Lily Evans ise büyüleyici olduğunu..

Çocukluk arkadaşlarıyken, talihsiz bir kaza yüzünden yolları ayrılmıştı fakat kader onları yıllar sonra tekrar bir araya getirdi. Bu karşılaşmadan sonra Lily, Colton’ın ne kadar özel olduğunu keşfedecek ve onu daha fazla tanımak isteyecekti. Tanıdıkça ona bağlanacak ve bu bağın ismi sadece gerçek sevgi olarak adlandırılabilecekti. Fakat bir sorun vardı. Lily, kendini kelimelerle bile ifade etmekte zorlanan bu çocukla ilişkisini yürütebilecek miydi ?

“Bir gün oğlumun yaşamasını isteyeceğim türden bir aşk hikâyesi.”
-Qwen Salsbury, Çoksatan The Plan kitabının yazarı-
(Tanıtım Bülteninden)

 

“Söz konusu aşksa, sıradan diye bir şey yoktur.”

 

Bu baştan sona farklı, aşk ve sevginin kirlenmemiş saf halini bize sunan sıradışı hikaye,tüm kitapseverlerin koleksiyonlarında yer alması gereken cinsten. Yazarın hikayeyi işleyiş şekli kesinlikle sıradanlıktan uzak ve kalbinizin hiç dokunulmamış yerlerine dokunabilecek kadar başarılı. Amber L. Johnson, Yağmurla Gelen Mutluluk ile 2014 Goodreads en iyi genç yetişkin kitabı adayı gösterildi.

Lily ve Colton’ın zorlu,sıradışı fakat sevgi dolu hikayesi size doğru bildiğiniz bir çok şeyi unutturacak. Yazarın kullanmış olduğu dil oldukça akıcıydı ancak beni tatmin etmeyen tek şey, beğenerek okuduğum kitabın sayfa sayısıydı.Yalnızca 176 sayfa olan kitap okumaya değer ve daha fazlasını okumak isteyeceğiniz kadar da sürükleyici.

İyi okumalar.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın