Kong: Skull Island Filminden 4 Yeni Video

0 1.203

Legendary Pictures, vizyona girmesine sadece iki ay kalan Kong: Skull Island’ın dört yeni videosunu izleyicilerin beğenisine sundu. Heyecanı artıran videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

2017 yılının ilk ayını geride bırakmaya hazırlanıyoruz ve beklenilen filmlerin vizyon tarihlerine bir adım daha yaklaşıyoruz. Kuşkusuz beklenenler arasında Legendary ve Universal Pictures ortaklığında çekilen Kong: Skull Island filmi de yer alıyor. 1930’lu yıllarda geçen ana hikayeyi modern bir şekilde işleyen yapım sinema dünyasının en tanınmış devleri Godzilla ve King Kong’u bir araya getirecek evrenin ilk ayağı oluyor. Vizyon tarihine iki ay gibi bir süre kalan filmden yayınlanan TV Spot videoları da heyecanı körüklemeye yetiyor.

Kong: Kafatası Adası

Kong: Skull Island Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Geçmişinde ortalığı birbirine katan King Kong’u bu kez insanlarla aynı safta göreceğimiz film Oscar Ödüllü Brie Larson, Tom Hiddleston, John Goodman ve Samuel L. Jackson‘u bir araya getiriyor. Senaryosu Max Borenstein, Derek Connolly, John Gatnis ve Dan Gilroy tarafından yazılan yapımın yönetmen koltuğunda ise Jordan Vogt-Roberts oturuyor. Sinemanın önemli oyuncuları ve ikonik devlerini bir araya getiren Kong: Skull Island‘ın, ülkemiz sinema salonlarında Kong: Kafatası Adası ismiyle 10 Mart’ta vizyona girmesi bekleniyor.

Aşağıdan Kong: Skull Island videolarına göz atabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın