Thomas Edison’ı Canlandıran Cumberbatch Göründü | The Current War

0 100

Tarihin en önemli mucitlerinden Thomas Edison ve George Westinghouse arasındaki rekaneti perdeye taşıyan The Current War filminin ilk görüntüsü paylaşıldı. Benedict Cumberbatch, ilk kez Thomas Edison olarak göründü.

Odak noktasına aldığı konu ve sinema dünyasının tanınmış oyuncularını bir araya getirmesiyle merak uyandıran The Current War filmi, 2017 yılında vizyona girecek filmler arasında. Öyle ki oyuncu kadrosu da Benedict Cumberbatch (Thomas Edison), Michael Shannon (George Westinghouse) ve Nicholas Hoult (Nikola Tesla) gibi isimler yer alıyor. Bu kadronun dümeninde ise Ben, Earl ve Ölen Kız (Me and Earl ad the Dying Girl) filmiyle adından söz ettiren Alfonso Gomez-Rejon oturuyor.

Benedict Cumberbatch - The Current War

Akım Savaşlarını Beyaz Perdeye Taşıyan Film: The Current War

The Current War, 1880’li yıllarda elektriğin sistematik dağıtımı için iki mucit arasında geçen sıkı mücadeleyi beyaz perdeye taşıyacak. O dönemde Amerika’da yaygın elektriğin dağıtımı için doğru akımı uygulamak isteyen Edison ve Avrupa’da denediği alternatif akımı Amerika’ya getirmek isteyen Westinghouse arasında yaşanan çekişmeye odaklanacak. Filmin odak noktası “akım savaşları” olurken Tesla-Edison fenomeni de filmde kendine yer bulabilecek.

The Current War Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Yapımcılığı The Weinstein Company tarafından üstlenilen The Current War filminin 2017 yılı sonbahar döneminde vizyona girmesi bekleniyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın