2017 Super Bowl’da İzleyicilerin Karşısına Çıkan Film Videoları

0 201

Milyonların izlediği Super Bowl’da dudak uçuklatan rakamlarda reklamlar gösteriliyor. Tabi bu reklamlar arasında bu etkinliğe özel film spotları da yer alıyor. Sizler için Super Bowl 51’de gösterilen film tanıtımlarını bir araya getirdik.

2017 yılının heyecanla beklenen filmleri seslerini daha fazla kişiye duyurabilmek için dudak uçuklatan izlenme rakamlarına ulaşan Super Bowl 51’i tercih ettiler. Daha çok Amerikan halkı ve Amerikan Futbolu tutkunlarının beklediği büyük karşılaşma için özel reklamlar hazırlandı. Bu büyük etkinlikte sinema tutkunlarını ilgilendiren nokta ise yılın çok beklenen filmlerine ait yayınlanan TV Spot videolar.

Super Bowl‘da yayınlanan reklamlar için verilen paralar dudak uçuklatan cinsten. Öyle ki 30 saniyelik bir reklam için 5 milyon doları gözden çıkaran şirketler var. Transformers: The Last Knight, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Hızlı ve Öfkeli 8 ile Guardians of the Galaxy Vol. 2 gibi yapımlar ortalama birer dakikalık reklam videolarıyla kesenin ağzını açtığını gösteriyor.

2017 Super Bowl’da Gösterilen Film TV Spotları

Hızlı ve Öfkeli 8 / The Fate of the Furious

Hızlı ve Öfkeli 8 Super Bowl TV Spot

F. Gary Grey’in yönetmen koltuğunda oturduğu serinin değişilmez isimleri Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Paul Walker ve Michelle Rodriguez‘in yer aldığı kadroda Charlize Theron, Natalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood, Kurt Russell, Dwayne Johnson, Kristofer Hivju ve Helen Mirren gibi isimler onlara eşlik ediyor. Yeni filmde Brian ve Mia ‘nın tüm aksiyondan kendilerini soyutlaması sonrası Dom, gizemli suçlu Cipher’ın etkisi altında kalıp ekibine sırtını döner. Hobbs ve Letty önderliğinde bir araya gelen ekip, bu sefer Dom’u durdurmaya çalışacaktır.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın