Efsane Dönüyor! Matrix’in Yeniden Çevrimi Yolda

0 157

Wachowski Kardeşler tarafından çekilen Matrix serisi bilim-kurgu dünyasına damga vurmuştu. Geçtiğimiz günlerde sinema dünyasını ayağa kaldıran gelişmeler yaşandı. Matrix serisinin yeni filminin çekileceği ortaya çıktı.

Sinema dünyasında bir çok projenin yeniden çevrimi ya da spin-off projeleri çekilmişti. Kısıtlı teknolojik imkanlarla çekilen ve efsaneleşen filmler günümüz imkanlarını kullanarak daha da akılda kalıcı bir hal alıyor. Bazı yapımlar da hikayenin dümenini farklı tarafa çevirerek daha derinlere iniyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Matrix haberi de onlardan biriydi. The Matrix filminin yeniden çekilmesi gündemde, sinema tutkunları “Yeni Matrix filminin konusu ne olacak?” sorularını sormaya başladı bile.

Laurence Fishburne

Yeni Matrix Filminin Konusu Ne Olacak?

The Hollywood Reporter’da ortaya çıkan haber, sinema dünyasının en önemli yapımlarından biri olan The Matrix filminin yeniden çekileceğini duyurdu. Ortaya çıkan yeni detaylar da, Laurence Fishburne‘un canlandırdığı Morpheus karakterinin gençlik yıllarını ve o dönemde yaşadıklarını perdeye taşıyacak. Fishburne ile efsaneleşen karakterin gençliğini de Fruitvale Station (Son Durak) filmiyle parlayan Michael B. Jordan‘ın canlandıracağı konuşulanlar arasında. Warner Bros.’un finanse edeceği filmin senaryosu ise Avengers, X-Men: The Last Stand ve X2 gibi filmlerin senaristleri arasında yer alan Zak Penn imzası taşıyacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın