2000 Yılı Sonrası Çekilen En İyi Dövüş Filmleri

0 15.557

Konu, yönetmen ve oyuncular gibi etkenleri bir kenera bırakırsak bol aksiyon sahneleri olan, içerisinde soluksuz izleyeceğiniz dövüş sahneleriyle süslenmiş filmlere kimse hayır diyemez. Sizler için 2000 yılı sonrası çekilmiş izlemeye değer en iyi dövüş filmlerini bir araya getirdik.

Romanlardan uyarlanan hikayeler, zamanın ötesine götüren bilim kurgu filmleri, her an diken üstündeymiş gibi hissettiren korku filmleri bir kenara; aksiyonu iliklerinize kadar hissettirecek dövüş filmlerini bir araya getirelim dedik. Dövüş sanatında her ne kadar Japon filmleri ön plana çıksa da Hollywood’un da aşağı kalır yanı yok. Sinema tarihi boyunca Japonlar, en iyi dövüş filmlerini üretmişlerdir. Bu tarz filmlerin zorlu yapıları, disiplin isteyen yanları ve dövüş sporlarıyla ilgilenenlerin karakterleri bir araya geldiğinde seyir zevki yüksek filmler ortaya çıkmaktadır.

Bitmek bilmeyen aksiyonu ve seyir zevki yüksek dövüş sahneleri izleyebileceğiniz en iyi dövüş filmleri… Sıralama IMDb puan sıralamasına göre yapılmıştır.

Tekken – 2010

Tekken - 2010

IMDb:  4.8

Oyun konsollarının vazgeçilmezlerinden olan Tekken oyununun beyaz perde uyarlaması olan filmin yönetmen koltuğunda Dwight H. Little oturuyor. Jon Foo, Kelly Overton, Cary-Hiroyuki Tagawa gibi isimlerin yer aldığı yapım özel güçlere sahip olan bir gencin hayatına odaklanıyor. Ondan özel güçlerini almak isteyen karanlık güçlerle karşı karşıya gelmek zorunda kalıyor.
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın