2010 Sonrası Çekilen İyi Eleştiriler Alan 25 Korku Filmi

0 10.181

Train to Busan

train to busan korku filmi

Metascore: 72
Sang-ho Yeon’un senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği film, Güney Kore’de patlak veren zombi virüsünde bir grup Seul-Busan yolcusunun hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor.

Bone Tomahawk

bone tomahawk izle

Metascore: 72
Matthew Fox, Kurt Russell, Patrick Wilson gibi isimlerin bir araya geldiği film dört cesur adamın, bir grup esiri, yamyam bir kabilenin elinden kurtarma girişimini beyaz perdeye taşıyor. S. Craig Zahler yönetmenliğinde çekilen Bone Tomahawk gerilim, gizem ve western gibi türleri harmanlıyor.

Dehşet Kapanı / The Cabin in the Woods

dehşet kapanı filmi izle

Metascore: 72
Drew Goddard’ın yönetmenliğini üstlendiği oyuncu kadrosunda Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchinson gibi isimleri bir araya getiren film, Toy Story ve Cloverfield’in senaristleri tarafından kaleme alındı. Komedi ve korkuyu harmanlayan yapım klişelerle dalga geçerek kampa giden beş arkadaşın kanlı hikayesine odaklanıyor.

Nina Forever

nina forever filmi izle

Metascore: 75
Korku, komedi ve romantizmin harmanlandığı farklı bir film olarak merak uyandıran Nina Forever, Holly, Rob ve ölü olan Nina’nın ilginç hikayelerine odaklanıyor. Cian Barry, Abigail Hardingham, Mandeep Dhillon gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen ve senaristliğini Ben Blaine ve Chris Blaine üstleniyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın