2010 Sonrası Çekilen İyi Eleştiriler Alan 25 Korku Filmi

0 10.178

Kanıma Gir / Let me In

kanıma gir filmi izle

Metascore: 79
2008 İsveç yapımı Lat den ratte komma in isimli filmin yeniden çevrimi olan Let Me In, 12 yaşındaki Oscar’ın korku dolu intikam hikayesine odaklanıyor. Filmde Chloe Grace Moretz, Cara Buono, Dylan Minnette, Kodi Smith-McPhee, Ritchie Coster gibi isimler yer alıyor.

Demon

demon filmi izle

Metascore: 80
Senaryosu Pawel Maslona ve Marcin Wrona tarafından yazılan yönetmen koltuğunda Polonyalı genç sinemacı Marcin Wrona’nın oturduğu film, kendi düğün törenlerinde bedeni kötü ruhlar tarafından ele geçirilen genç damatın, yaşadığı olaylar ele alınıyor. Filmde Agnieszka Zulewska, Andrzej Grabowski, Itay Tiran gibi isimler yer alıyor.

Berberian Sound Studio

beterian sound studio filmi

Metascore: 80
İngiliz yönetmen Peter Strickland’ın ikinci filmi Berberian Sound Studio’nun başrollerinde Toby Jones, Tonia Sotiropoulou ve Cosimo Fusco yer almaktadır. İngiliz bir ses teknisyeni olan Gilderoy, İtalyan bir yönetmenin Suspiria benzeri bir korku filmi olan The Equestrian Vortex’in setinde birçok tuhaf şeyle karşılaşmaktadır.

Kara Büyü / The Wailing

kara büyü filmi

Metascore: 80
Hong-jin Na’nın yazıp yönettiği film, gizemli bir adamın bir kasabaya taşınmasının ardından bilinmeyen bir hastalığın yayılması polis memuru Jong-goo’nun bu esrarengiz olayın peşine düşmesini konu alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın