2015 Yılından Çerezlik Macera Filmleri

0 8.423

Everest

Everest

Tehlikeli Yürüyüş

Yaşanmış gerçek hikayeyi perdeye taşıyan Everest, zirveye tırmanmaya niyetli iki dağcı ekibin hayatta kalma mücadelesini anlatıyor. Baltasar Kormákur’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu William Nicholson ve Simon Beaufoy’un kaleminden çıkıyor. Filmde Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, John Hawkes ve Jason Clarke gibi isimler yer alıyor.

Ant-Man

Ant-Man

Karınca Adam

Bu yıl vizyona giren Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde de karşımıza çıkan Karınca Adam, kendini geçtiğimiz yıl vizyona giren filmiyle tanıtmıştı. Peyton Reed’in yönetmen koltuğunda oturduğu film, bedeni küçüldükçe güçlerini artıran kostümüyle dünyayı kurtaracak soygun peşine giren suçlunun macerasını anlatıyor. Filmde Paul Rudd, Michael Douglas ve Corey Stoll yer alıyor.

The Man From U.N.C.L.E

The Man From U.N.C.L.E

Kod Adı: U.N.C.L.E

Snatch (Kapışma) ve Sherlock Holmes filmlerinin yönetmeni Guy Ritchie’nin kamera arkasına geçtiği Kod Adı: U.N.C.L.E, 1960’lı yılları Amerika-Rusya soğuk savaşının zirveye ulaştığı dönemde geçiyor. Film, bir Amerikan ve bir Rus ajanının, nükleer gücü eline geçiren gizemli yer altı örgütüne karşı güçlerini birleştirmelerini konu ediniyor. Superman olarak hafızalarda yer eden Henry Cavill başrolü üstlenirken ona Armie Hammer, Alicie Vikander, Elizabeth Debicki, Hugh Grant, Iared Harris eşlik ediyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın