2016 Avrupa Şampiyonası Şerefine Sinemada Futbol Filmleri

0 10.430

Futbolla yatıp futbolla kalkacağımız 2016 Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Türk Futbol takımımıza başarılar diliyoruz… Sizler için futbolu farklı bakış açılarıyla işleyen 21 futbol konulu filmi bir araya getirdik.

Futbolun iyi ya da kötü yönlerini gösteren bir çok film beyaz perdeyi ziyaret etti. Kimi filmler efsane oyuncuların hayatlarına odaklanırken, kimileri de renklerine gönül verdikleri takımların taraftar gruplarını konu alıyor. Bazıları stadın dışındaki şiddet olaylarını farklı bir dille işlerken bazıları başarıyı ya da başarısızlığı izleyici karşısına çıkarıyor.

Ezici çoğunlukla erkeklerin ilgi duyguğu spor dalı olarak bilinen futbol, sinema ile birleşerek keyifli seyirlikler ortaya çıkarıyor. Biz de A Mill Türk Futbol takımının Euro 2016 turnuvasına katılması şerefine sizler için futbol konulu filmleri bir araya getirdik.

Green Street Holigans – Yeşil Sokak Holiganları

futbol filmleri izle

Harvard’da gazetecilik okuyan Matt Buckner adındaki genç bir Amerikalı, okuldan haksız bir şekilde atılınca Londra’daki ablasının yanına gider. Burada West Ham United’lı holiganlarla tanışan Matt, unutulmaz bir deneyim yaşayacaktır.

Cevap bırakın