2016 Senesinin En İyi Filmleri Seçildi | Sight & Sound

0 9.034

American Honey

american honey filmi izle

Andrea Arnold’ın yazıp yönettiği film, fakir ve zavallı hayatından sıkılan Star’ın Jack ile tanışmasıyla birlikte bir anda değişen hayatını anlatıyor. Filmin başrolünde Sasha Lane ve Shia LaBeouf yer alıyor.

Cartain Women

certain women

Kelly Reichardt’ın Maile Meloy ile birlikte senaryosunu yazıp yönettiği Cartain Women, orta yaşların sonunda olan üç kadının hayatın akışında ve gelişmelerinden ötürü birbirlerinin hayatlarında ortak kesişim alanı oluşturmaları ile farklılaşan hayat öyküsünü merkeze alıyor. Filmde Laura Dern, Jared Harris, Ashlie Atkinson gibi isimler yer alıyor.

Elle

elle filmi izle

Paul Verhoeven imzası taşıyan Elle, önemli bir kariyeri olan ve bekar olan Michele’in evinde cinsel saldırıya uğraması sonrasında bir anda değişen hayatına odaklanıyor. Artık onun yeni bir amacı vardır.. Kimliğini bilmediği adamı bulmak! Filmde Isabelle Huppert, Laurent Lafitte, Anne Consigny, Charles Berling ve Virginie Efira gibi isimler yer alıyor.

Moonlight

moonlight filmi izle

Barry Jenkins’in Tarell McCraney ile birlikte senaryosunu yazıp çektiği film, John adında bir çocuğun uyuşturucu batağına nasıl düştüğünü ve ne şekilde çıktığını. aşk ve sevginin insan üzerindeki tesirini merkeze alarak anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Mahershala Ali, Shariff Earp, Duan Sanderson, Alex R. Hibbert, Janelle Monae gibi isimler yer alıyor.

Toni Erdman

Toni Erdman filmi izle

Çift kişiliğe sahip olan bir babanın ikinci kişiliği aracılığıyla kızının hayatına tekrar girmeye çalışmasına yönetmen Maren Ade gözüyla odaklanan Toni Erdmann en iyi film olarak görülüyor. Alman ve Avusturya ortak yapımı olan filmde Peter Simonischek, Sandra Hüller, Michael Wittenborn, Thomas Loibl ve Trystan Wyn Puetter gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın