2016 Sonbaharında Sinema Salonlarına Uğrayacak Filmler

0 7.619

Masterminds

Vizyon tarih: 30 Eylül 2016

Yaşanmış gerçek bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyan Masterminds filminde beyaz perdenin eğlenceli isimleri Zach Galifianakis, Kristen Wiig, Owen Wilson ve Jason Sudeikis gibi isimler yer alıyor. Film; monoton bir hayat yaşayan David’in sevgilisi tarafından gaza getirilerek şaşırtıcı bir soygun yapması ve sonrasında yaşanan macera ve komedi dolu olayları konu alıyor.

Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children

Vizyon tarih: 30 Eylül 2016

Ransom Riggs‘in yazmış olduğu aynı adlı romandan sinemaya uyarlanan film, Avusturalya’da gizemli bir adada dış dünyadan kopuk bir şekilde yaşayan özel yetenekli, tuhaf çocuklara odaklanıyor. Yetimhanede özel güçleriyle baş etmeyi öğrenen çocuklar aynı zamanda realite dediğimiz dış dünyayı tanımaya çabalıyorlar. Yaklaşan bir tehlike
yetimhaneyi tehdit altına alınca Asa Butterfield tarafından canlandırılan Jake yetimhaneyi koruyabilecek tek kişi olduğunu öğreniyor.

The Girl on the Train

Vizyon tarih: 7 Ekim 2016

DreamWorks stüdyolarının yapımcılığını üstlendiği roman uyarlaması, her gün aynı trene binen işsiz ve alkolik Rachel’ın görmemesi gereken, şoke edici bir olaya dahil olması ve sonunda hiç ummadığı bir polis araştırmasının odak noktası olmasını anlatıyor. Filmin ana karakteri Rachel’ı ilk yayınlanan fotoğrafta da görülen Emily Blunt canlandırıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın