2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian and the City of a Thousand Planets

Vizyon Tarihi:  27 Temmuz 2017

Pierre Christin ve artist Jean-Claude Mézières tarafından ortaya çıkarılan Fransız çizgi roman Valerian and Laureline’inden adapte edilen film, iki zaman gezgini ajanın galaktik bir imparatorluğu araştırmasına odaklanacak. Filmde Valerian karakterini İnanılmaz Örümcek Adam 2’den tanıdığımız Dane DeHaan canlandırırken Laureline karakteri ise en son Kağıttan Kentler (Paper Towns) filminde izlediğimiz Cara Delevingne tarafından canlandırılıyor. Filmde ayrıca Clive Owen, Ethan Hawke, Rihanna, Kris Wu ve sesiyle John Goodman gibi isimler de yer alıyor.

 

Power Rangers

Power Rangers

Vizyon Tarihi:  24 Mart2017

90’lı yıllarda çocuk olanların “Go, Go Power Rangers” cümlesini duyduğunda hafızalarında canlanan karakterler live action uyarlama ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. X-Men: First Class ve Thor senaristleri  Ashley Miller ve Zack Stentenz heyecan yaratan projenin senaryosunu kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Dean Israelite’in oturduğu filmde Dacre Montgomery kırmızı Ranger, Becky G sarı Ranger, Ludi Lin siyah Ranger, RJ Cyler mavi Ranger, Naomi Scott pembe Ranger olarak karşımıza çıkacak. Daha az tanınmış genç isimlerin yer aldığı filmde filmin kötüsü Rita Repulsan’ı Elizabeth Banks canlandıracak. Rangerların yanındaki iyi isim Zordon’u ise Breaking Bad dizisinin efsane ismi Bryan Cranston canlandıracak.

 

Wonder Woman

2017 wonder woman izle

Vizyon Tarihi: 2 Haziran 2017

Batman v Superman: Dawn of Justice ile aramıza katılan amazon kadını Wonder Woman kendine has filmiyle gelecek yıl izleyici karşısına çıkacak. William Moulton’un orijinal hikayesine sadık kalarak yazılan filmin senaryosu Allan Heinberg tarafından yazılırken yönetmen koltuğunda Patty Jenkings oturuyor. Gal Gadot ve Chris Pine başrolü üstlendiği Wonder Woman filminde Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremmner, Said Taghmaoui, Elena Anaya, Lucy Davis ve Connie Nielsen gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın