2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Tulip Fever

Tulip Fever

Vizyon Tarihi: 24 Şubat 2017

Deborah Moggach tarafından yazılan romandan beyaz perdeye adapte edilen filmde Alicia Vikander, Christoph Waltz, Judi Dench, Cara Delevingne gibi isimler yer alıyor.

 

King Arthur: Legend of the Sword

king arthur filmi izle

Vizyon Tarihi: 24 Mart 2017

Oyuncu kadrosu ve destansı hikayesiyle gelecek yılın en çok dikkat çeken yapımlarından biri olan King Arthur: Legend of the Sword, İngiltere’nin ünlü Camelot efsanesini Guy Ritchie bakış açısıyla sinema tutkunlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kral Arthur karakterini Charlie Hunnam’ın canlandırdığı filmde Eric Bana Uther Pendragon, Jude Law ise Vortigern rolü ile izleyici karşsına çıkacak. Filmde ayrıca; Djimon Hounsou, Katlie McGrath, Annabelle Wallis, Tom Wu, David Beckham gibi isimler yer alıyor.

 

Jackie

Jackie

Vizyon Tarihi: 2017

Oscar ödüllü Natalie Portman’ın Jacqueline Kennedy’yi canlandıracağı film, Amerika Başkanı John F. Kennedy’nin suikasta uğraması ve cenazesi sırasında Jacqueiline Kennedy’nin 4 günlük sürecini anlatıyor. Pablo Larrain’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Natalie Portman başrolü üstlenirken Peter Saarsgard, Greta Gerwig ve John Hurt kadroda yer alan alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın