2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.864

Dunkirk

dunkirk filmi izle

Vizyon Tarihi: 21 Temmuz 2017

Sinema tutkunlarını 1940’lı yıllara götüren hikayesiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Dunkirk, Fransa’nın Dunkirk bölgesinde yer alan ve bölgeden tahliyeleri gerçekleştirilen müttefik İngiliz askeri birliklerinin hikayesini perdeye taşıyor. Filmi bu denli heyecanlı kılan yönetmen koltuğunda Christopher Nolan’ın oturması, heyecan yaratan 2. Dünya Savaşı hikayesi ve filmde Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh, Mark Rylance, Fionn Whitehead, Jack Lowden, Aneurin Barnard ve Harry Style gibi isimlerin yer alması oluyor.

 

Submergence

Submergence

Vizyon Tarihi: 2017

Henüz kesinleşmiş bir vizyon tarihi olmayan Submergence, X-Men filmlerinin Charles Xavier’i James McAvoy ve Oscar ödüllü oyuncu Alicia Vikander’i bir araya getiriyor. Başrol oyuncularıyla dikkatleri üzerine çeken romantik-dram türündeki Submergence’in yönetmen koltuğunda Wim Wenders oturuyor.

 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Vizyon Tarihi: 26 Mayıs 2017

Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi olan Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales filmi gelecek yılın en çok dikkat çeken yapımlarından. Johnny Depp’i bir kez daha Kaptan Jack Sparrow rolünde izleyeceğimiz filmde Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Orlando Bloom, Javier Bardem ve Geoffrey Rush gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise  Joachim Rønning ve Espen Sandberg ikilisi oturuyor

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın