2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Wolverine 3

Wolverine 3

Vizyon Tarihi: 2017

Çizgiromanlarında kan ve vahşetin eksik olmadığı Wolverine’in sinema uyarlamaları daha sakin geçmiş okurları üzmüştü. Deadpool’un büyük gişe başarısını arkasına alan Marvel önemli bir adım atarak yeni filmi R-Rated kategoride çekiyor. Hugh Jackman’ı son kez Wolverine olarak izleyeceğimiz filmde çılgın bilim adamı rolünde Richard E Grant, Profesör X rolünde Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Erig La Salle ve Elise Neal yer alacak. James Mangold’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu David James tarafından kaleme alınıyor.

 

Annabelle 2

Annabelle 2

Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017

Warner Bros. önderliğinde gelecek yıl vizyona girecek olan filmin senaryosu Gary Dauberman tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda ise bu yıl vizyona giren Lights Out filmini yöneten David Sandberg üstleniyor. Annabelle 2’nin oyuncu kadrosunda  Alicia Vela-Bailey, Miranda Otto, Stephanie Sigman gibi isimler yer alıyor.

 

Baywatch

baywatch filmi

Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017

1989 – 2001 seneleri arasında televizyon ekranlarının kült dizisi Baywatch gelecek yıl sinema filmi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Filmin başrolünde Hızlı ve Öfkeli serisi başta olmak üzere Herkül: Özgürlük Savaşçısı, G.I. Joe: Misilleme ve Akrep Kral gibi aksiyonu bol filmlerde rol alan Dwayne Johnson yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Seth Gordon’un oturduğu filmde ayrıca Zach Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın