2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Vizyon Tarihi: 28 Nisan 2017

Marvel sinematik evrenini genişleten Galaksinin Koruyucuları ekibinin ikinci filmi gelecek yıl vizyona girecekler arasında. Senaryosu ve yönetmenliği James Gunn’a emanet olan filmde Chris Pratt’i Peter Quill/Star Lord; Zoe Saldana’yı Gamora, Dave Batuista’yı Drax, Vin Diesel’ı Groot (Seslendirme), Bradley Cooper’ı Rocket (Seslendğirme), Michael Rooker’ı Yondu, Karen Gillian’ı Nebula ve Sean Gunn’ı da Kraglin karakterinde izleyeceğiz. Filmde ayrıca Kurt Russell, Pom Klementieff, Elizabeth Debcicki ve Chris Sullivan yer alıyor.

 

The Dark Tower

The Dark Tower

Vizyon Tarihi: 24 Şubat 2017

100’e yakın romanıyla sinema dünyasına katkıda bulunan Stephen King’in en ünlü serisi The Dark Tower sinema uyarlamasına kavuşuyor. Ron Howard ve Brian Grazer’ın yapımcılığını üstlendiği projenin yönetmenliğini Nikolaj Arcel üstleniyor. Filmde Idris Elba, Abbey Lee, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick ve Ronald Deschain yer alıyor.

 

Resident Evil: The Final Chapter

resident evil final chapter

Vizyon Tarihi: 3 Şubat 2017

Resident Evil isimli video oyundan beyaz perdeye uyarlanan serinin kapanış filmi Resident Evil: The Final Chapter gelecek yıl vizyona girecek filmler arasında. Paul W.S. Anderson’ın kamera arkasına geçtiği filmde Milla Jovovich ikonik karakterini canlandırıyor. Filmde ayrıca Ali Larter, Ruby Rose, Iain Glen gibi isimler de yer alıyor. Filmde Alice’i son kez canavarlar ordusuna karşı savaşırken izleyeceğiz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın