2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Kong: Skull Island

Vizyon Tarihi: 10 Mart 2017

Gelecek yılın en çok beklenen yapımları arasında 1930’lu yıllarda geçen asıl hikayeyi modern bir şekilde alan Kong: Skull Island yer alıyor. Film, sinema dünyasının en büyük iki devi, Godzilla ve King Kong’u aynı evrende bir araya getirmeyi planlıyor. Kong: Skull Island ile King Kong’u evrene dahil edecek olan film; ilkel bir adada bulunan bir grup kaşifin, maymunların gizemli ve tehlikeli kralı King Kong’u keşfetmeyi ve onları evlerine götürmeleri üzerinde ilerleyecek. Jordan Vogt-Roberts’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham ve Toby Kebbell yer alıyor.

 

War for the Planet of the Apes

Vizyon Tarihi: 14 Temmuz 2017

Pierre Boulle tarafından yazılan La Planete Singes adlı kitaptan beyaz perdeye adapte edilen modern uyarlama Rise of Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Başlangıç) ile başlangıcı yapmıştı. Üçüncü film War for the Planet of the Apes ise gelecek yıl izleyiciyle buluşacak. Mat Reeves’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn ve Chad Rook gibi isimler yer alacak.

 

World War Z 2

World War Z 2

Vizyon Tarihi: 9 Haziran 2017

Max Brooks tarafından yazılan romandan beyaz perdeye adapte edilen World War Z’nin devamı gelecek yıl izleyiciyle buluşacak. Universal Pictures2ın finanse ettiği filmde Steven Knight ikinci defa senaryoyu kaleme alacak. Brad Pitt ise yeniden başrolde.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın