2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.858

Underworld: Blood Wars

Underworld: Blood Wars

Vizyon Tarihi: 6 Ocak 2017

Kate Beckinsale’i yeniden Selene rolünde izleyeceğimiz yeni Karanlıklar Ülkesi filminde Anna Foerster yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

The Mummy

The Mummy

Vizyon Tarihi: 8 Haziran 2017

Gelecek yıl vizyona girecek olan Doctor Strange’in senaryosnu yazan Jon Spaihts tarafından kaleme alınan yeni nesil Mummy filminin yönetmenliğini Alex Kurtzman üstleniyor. Annabelle Wallis, Jake Johnson, Tom Cruise, Russell Crowe, Javier Botet gibi isimlerin yer aldığı film, bir deniz komandosu olan Tyler Colt ve ekibinin Irak çöllerinde bir grup teröristin peşinden gittikleri sırada yer altı deposuna girmeleri ile başlıyor. Colt ve ekibinin bu depoda karşılaştıkları şey tuhaf bir şekilde ölmüş teröristlerden çok daha fazlası oluyor.

 

Blade Runner 2

Blade Runner 2

Vizyon Tarihi: 6 Ekim 2017

1982 yılında ülkemizde Bıçak Sırtı ismiyle vizyona giren Blade Runner’ın uzun yıllar aradan sonra gelen devam filmi oyuncu kadrosuyla nefes kesiyor. Philip K. Dick tarafından yazılan eserden uyarlanan ikinci filmin yönetmen koltuğunda Denis Villeneuve oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright, Sylvia Hoeks, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Ana de Armas, Barkhad Abdi, Carla Juri  ve Mackenzie Davis yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın