2017 Yılından Aksiyon Filmi Önerileri

4.166

Wolf Warrior 2 – Çin

2017 Aksiyon Filmleri
2017 Aksiyon Filmleri

Çin sinemasının Hollywood yapımlarına bir cevabı olarak gösterilen Wolf Warrior 2 filminde yönetmen koltuğunda ve başrolde Wu Jing yer alıyor. İzlemeye değer aksiyon filmleri arasında yer alan yapım intikam yemini eden Leng Feng’in Afrika’daki halkla birlikte direnişine odaklanıyor.

Jailbreak – Kamboçya

2017 Aksiyon Filmleri

Kamboçya, aksiyon sinemasını düşündüğünüzde bu alandakaçıncı sırada olduğunu kestirmek pek mümkün değil. 2017’de vizyona giren aksiyon ve komedi harmanlaması Jailbreak ülkenin izlemeye değer aksiyon yapımlarından biri. Keyifle izleyeceğiniz dövüş sahneleri barındıran film basit bir görev için hapishaneye giren emekli polisin akli dengesini kaybetmesi ve onu kurtarmak için yapılan operasyonu anlatıyor.

Atomic Blonde

2017 Aksiyon Filmleri

Anthony Johnston tarafından yazılan Sam Hart tarafından çizilen çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanan Atomic Blonde, Deadpool 2 filminin yönetmeni David Leitch tarafından çekildi. İzleyebileceğiniz en iyi casusluk filmi olmaya aday olan filmde Charlize Theron, John Wick’in kadın versiyonunu canlandırıyor gözüyle izleyebiliriz. Film, Berlin Duvarı ve Soğuk Savaş temasını işlerken Berlin’e gönderilen Lorraine Broughton’un başka bir ajanın öldürülmesini araştırmasına odaklanıyor.

Blade of the Immortal

Ölümsüz Bıçak
2017 Aksiyon Filmleri

Manga tutkunlarının yakından takip ettiği Muugen No Juunin isimli çizgi romandan sinemaya uyarlanan filmde büyüleyici kılıç oyunları, bol aksiyon ve dövüş sahneleri vadediyor. Takashi Miike’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Ölümsüz Kılıç filmi, gözleri önünde kardeşi öldürülen Manji’nin esrarengiz bir kadın tarafından ölümsüzlük bahşetmesi sonrası büyük intikam hikayesini anlatıyor.

John Wick 2

John Wick Köpek
2017 Aksiyon Filmleri

İlk filmi ile büyük ses getiren ve bir anda kendini sinemanın ikonik karakterleri arasında bulan John Wick, ikinci filmde de hayatını elinden alanlardan intikam almakla devam etti. Gerçekçi dövüş sahneleri ve intikam filmi izlemek isteyenlerin baş tercihi olması gereken filmin yönetmeni yine Chad Stahelski. İkinci film Wick’in devam eden intikam hikayesine odaklanıyor. Eğer ilk filmi izlediyseniz ikinci film de aynı aksiyon yoğunluğu vadediyor.

Bunları da beğenebilirsin

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.