2017 Yılından Aksiyon Filmi Önerileri

4.179

2017 yılında vizyona giren aksiyon filmlerinde dövüş sanatlarının sergilendiği ve acımasız dövüş sahnelerinin olduğu, bol kovalama sahneleri ve süper güçlü insanları izlediğimiz yıllardan biri oldu. Kimi film karakteri intikam ateşiyle yanıp tutuşurken kimi de aldığı görevi yerine getirme peşindeydi.

Aşağıda belirttiğimiz 15 aksiyon filminin ortak noktası izleyicilere keyifli dakikalar yaşatması. Siz de film tavsiyelerinde bulunmak istiyorsanız yorumlara bekliyoruz.

2017 yılından izlemeye değer aksiyon filmleri.

Wonder Woman

2017 Aksiyon Filmleri
2017 Aksiyon Filmleri

Hızlı ve Öfkeli 4 ile sinema deneyimi yaşayan Gal Gadot’un canlandırdığı karakter ilk kez Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmiyle izleyiciye görünmüştü. 2017’de kendine has filmine kavuşan Wonder Woman keyifle izlenecek süper kahraman filmlerinden biri. Yapım amazon kadını olarak bilinen Diana’nın, evini terk ederek dünyada meydana gelen büyük savaşı durdurma çabasını anlatıyor. Filmde Gal Gadot ile  Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremmner, Said Taghmaoui, Elena Anaya, Lucy Davis ve Connie Nielsen gibi isimler yer alıyor.

Wheelman

2017 Aksiyon Filmleri
2017 Aksiyon Filmleri

Direksiyondaki Adam aksiyon filmleri yazımızda yer alan bir Netflix yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Frank Grillo’nun yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği film yüksek gerilimli dakikalar vadediyor. Film, tanımadığı acemi bir hırsız ekip tarafından tutulan Wheelman lakaplı sürücü ihanete uğraması sonucu zekası ve yeteneğiyle işin içinden sıyrılmaya çalışmasına odaklanıyor.

Mayhem

2017 Aksiyon Filmleri
2017 Aksiyon Filmleri

Alabildiğine aksiyon ve şiddetin bitmediği aksiyon filmi arıyorsanız doğru kapıdasınız. Walking Dead dizisinden tanıdığımız Glenn’i canlandıran Steven Yeun’un başrolde olduğu film iş hayatındaki entrikalara dokunurken bir anda kan gövdeyi götüren bir yapıma dönüşüyor. Mayhem filmi kırmızı göz virüsüne yakalanan çalışanların en kötü içgüdülerinin ortaya çıkmasına odaklanıyor.

Baby Driver

2017 Aksiyon Filmleri
2017 Aksiyon Filmleri

Başından sonuna temponun düşmediği aksiyon filmi izlemek istiyorsanız Baby Driver tavsiye edilen filmler listenize eklenebilir. Ülkemizde Tam Gaz ismiyle vizyona giren film açılış sahnesiyle heyecan yaratıyor sonrası ise arkanıza yaslanıp keyfinize bakmak. 115 dakikalık film bir suç şebekesinin lideri için kaçış şoförlüğü yapan ve 24 saat müzik dinleyen Baby’nin aksiyon dolu hikayesine odaklanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Edgar Wright oturuyor.

Star Wars: The Last Jedi

2017 Aksiyon Filmleri
2017 Aksiyon Filmleri

Star Wars serisinin ilk spin-off projesi olarak vizyona giren Star Wars: The Last Jedi oyuncularından yönetmenine tam anlamıyla keyif alarak izleyebileceğiniz yapımlardan biri. Rian Johnson’ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapım Rey’in Luke Skywalker ile buluşmasının ertesinde olacakları konu ediniyor.

Bunları da beğenebilirsin

Yorumlar kapalı, ancak trackbacks Ve pingback'ler açık.