Johnny Depp’in En İyi 10 Filmi

0 4.645

 

Hollywood yıldızları arasında hatrı sayılır bir üne sahip olan Johnny Depp, kariyerini ve sahip olduğu ünü deyim yerindeyse tırnaklarıyla kazıyarak elde etmiştir. Henüz 15 yaşında okulu bıraktığında tek amacı Rock yıldızı olan Depp’in hayatının dönüm noktası Nicolas Cage’i tanımak oldu.

Depp, Nicolas Cage’in menajeri sayesinde dahil olduğu Elm Sokağında Kabus (1984) filminde efsanevi karakter Freddy Krueger’ın kurbanlarından birini oynadı. Yatakta müzik dinlerken uyuyakalması sonucu ölüm sahnesi aynı zamanda korku filmlerindeki kült sahnelerden biri olarak yer edindi.

En İyi Johnny Depp Filmleri Listesi

Günümüzde daha çok Karayip Korsanları’ndaki Kaptan Jack Sparrow karakteriyle tanınan Johnny Depp’i Edward Scissorhands, Wade Walker, Don Juan, William Blake, Ed Wood karakterleriyle de hatırlamak gerekir.

İşte sizler için hazırladığımız 1001 surat Johnny Depp‘in en iyi 10 filminin listesi;

Karayip Korsanları: Siyah İnci’nin Laneti 2003

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti 2003

Demirci Will Turner, valinin kızının kurtarmak için eksantrik korsan “Captain” Jack Sparrow ile iş birliği yapar. Kız, Jack’in eski korsan müttefiklerinin elinde tutsak durumundadır.

Ed Wood 1994

Ed Wood 1994

Hırslı ancak sorunlu bir film yönetmeni, hiç kimseden destek görmemesine rağmen hayalini gerçekleştirmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışır.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın