Tanınmayacak Hale Gelen Oyuncular!

0 10.230

Yapılan bir makyaj ve bir kaç saç stili değişikliği oyuncuların canlandıracakları karaktere bürünebilmesini sağlarken bu olayı bambaşka boyuta çıkaran oyuncular var. Onlar rolleri için tanınmayacak hale gelenler. Sizler için o oyuncuların öncesi ve sonrası hallerini bir araya getirdik.

Bu alanın kuşkusuz en açık ara birincisi Christian Bale! Rol aldığı filmlerdeki değişimleriyle parmak ısırtan, ağızları açık bırakan, ohaa bu o muymuş dedirten Bale, çabuk ve düzeni bir şekilde kilo verip alabiliyor. Rol alacağı karakterlere bürünebilmek için farklı kilolarda izleyicilerin karşısına çıkan Bale, 2004’te vizyona giren Makinist (The Machinist) filminde 55 kilo, 2005 yılında vizyona giren Batman Başlıyor (Batman Begins) filminde ise tam 86 kilo olarak göründü. Bale’in bu değişimleri iki filmlede sınırlı değil.

Bale’in bu büyük değişimlerini bizlere hatırlatan aslında geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabı üzerinden yeni filmi için geçirdiği değişimi paylaşan Chris Hemsworth. Nathanel Philbirick‘in, In the Heart of the Sea adlı romanından uyarlanan filmde Owen Chase karakteriyle karşımıza çıkacak olan Hemsworth fiziksel değişimiyle herkesi şaşırtmayı başardı. Ortadan kaybolan biceps ve six-packlerinden vazgeçen Hemsworth rolünü ne kadar önemsediğini şimdiden izleyicilere ispatlamış oldu.

Hazırlamış olduğumuz galeride rolleri uğruna görünümlerinden vazgeçen oyuncuları sıraladık. Listede iki Türk oyuncuda yer alıyor.

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth

Onu Marvel filmlerinden Odin’in oğlu Thor olarak tanıyorsunuz. Şimşek tanrısı Thor olarak hafızalarımızda yer eden Chris Hemsworth, vizyona girmeyi bekleyen Denizin Ortasında (In the Heart of the Sea) filminde canlandırdığı karakter için tanınmayacak hale geldi.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın