Jared Leto’nun Joker Yolculuğu

0 7.116

Jared Leto, efsanevi karakteri canlandırmadan önce de vay bee dedirten rolleri kusursuz bir şekilde canlandırdı. Bunların en başında bir transeksüeli canlandırdığı Sınırsızlar Kulübü yer alıyor. Hadi Leto’nun Joker yolculuğuna göz atalım.

Daha önce bir çok karakteri canlandıran Jared Leto şimdilerde yeni Joker olarak adını daha sesli duyurabiliyor. Suicide Squad filminde yeni Joker olarak karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu aslında efsanevi karakteri canlandırabilmek için temelleri daha önceden atmış. Fight Club, American Psyco, Panic Room, Chapter 27, Dallas Buyers Club ve dahası…

En iyi Jared Leto Filmleri

Canlandıracağı karaktere bürünebilmek için aylarca çalışan, onun gibi konuşup onun gibi hareket etmeye çalışan ve onun gibi görünmeye çalışan Jared Leto, rol aldığı filmlerde karakterlerin hep hakkını verdi. Kimi filmde tombik bir adam olurken kimisinde transeksüel bir birey olarak karşımıza çıktı. Böylesi değişimler bizlere Jim Carrey, Johnny Depp, Christian Bale gibi isimleri çağırıştırıyor.

Suicide Squad filminin yayınlanan fragman ve videolarında hep daha az gösterilen Joker karakteri bizlerde ekstra merak uyandırdı. Leto, Joker karakterini nasıl canlandırdı soruları kafamızı kurcaladı. Sizler için Leto’nun Joker olmadan önceki en iyi filmlerini ve değişimlerini bir araya getirdik. Jared Leto’nun izlemeye değer filmleri.

Fight Club – 1999

Fight Club - 1999

Dövüş Kulübü

Jared Leto, Edward Norton’dan dayak yemeden önce platin sarışın olan melek yüzü canlandırıyordu. Dayağın sonrasında ise dişleri dökülmüş ve deforme bir yüzle görünmüştü. Leto Fight Club filminde tıpkı Joker’e dönüşmek için yaptığı değişiklikleri; saçlarını ve kaşlarını platin rengine boyatmıştı. E tabi fit görüntüsü de dikkatlerden kaçmıyordu.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın