Bir Oyuncunun İki Karakteri Canlandırdığı İzlemeye Değer 10 Film

0 7.644

İzleyicilerle buluşan filmlerin genelinde oyuncular tek bir karakteri canlandırıyor. Ancak öyle filmler var ki tek bir oyuncunun iki farklı rolü alması gerekiyor. Sizler için bir oyuncunun iki farklı rolü canlandırdığı izlemeye değer 10 filmi bir araya getirdik.

İzlediğimiz filmlerin neredeyse tamamında yer alan oyuncular tek bir karakteri canlandırıp, rolünün hakkını vermeye çalışıyor. O roldeki başarılar ödüllerle süslenirken kötü oyunculuklar da eleştirilmekten kurtulamıyor. Ancak bazı oyuncular var ki bir filmde iki ya da daha fazla rolde yer alırken unutulmazlar arasına giriyor. Karakterlerine bürünen oyuncular film içerisinde kendi bedenlerinin de ötesine geçip bazen ikiz kardeşleri, bazen bir yabancıyı, bazen birbiriyle alakası olmayan iki karakteri canlandırıyor. Sizler için performansları ve canlandırdıkları karakterlerle bir filmde iki karakteri canlandıran en iyi 10 oyuncuyu bir araya getirdik.

Legend / Efsane – 2015

Legend / Efsane - 2015

Oyuncu: Tom Hardy
Canlandırdığı Karakter: Ronald Kray / Reginald Kray

The Profession of Violance adlı kitaptan beyaz perdeye adapte edilen filmin yönetmen koltuğunda Brian Helgelend oturuyor. Başlangıç (Inception), Locke, Mad Max: Fury Road gibi filmlerle izleyiciyi mest eden Tom Hardy, Legend filminde iki farklı karakteri canlandırıyor. Film, 1950’li ve 60’lı yıllarda İngiltere’yi kasıp kavuran tehlikeli iki gangster Roland ve Reginald Kray’in hayatlarını ve dönemin yeraltı suç dünyasını gözler önüne seriyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın