Game of Thrones’un 6. Sezon Final Bölümünden Fotoğraflar

0 155

Sezon finaline girmeye hazırlanan Game of Thrones’un 6. sezon final bölümü olan The Winds of Winter’dan fotoğraflar yayınlandı.

Son zamanların en çok konuşulan dizilerinden biri olan Game of Thrones’un 6. sezon finali yaklaşıyor. HBO, geçtiğimiz günlerde yayınlanan 6. sezon final bölümünün fragmanının ardından diziden yeni görüntüleri de paylaştı. The Winds of Winter bölümüne ait yayınlanan fotoğraflarda konuya dair ipucu bulmak mümkün değil. Ancak yayınlanan fotoğraflara göre Nikolaj Coster-Waldau, David Bradley, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Liam Cunningham, Isaac Hempstead Wright ve Jonathan Pryce ile zaman geçireceğimizi öğrenmiş olduk.

Game of Thrones 6. Sezon Finali

Game of Thrones Dizisinin 7 ve 8. Sezonundan Detaylar

Dizinin hayranlarının da bildiği gibi, hangi karakterin ne zaman ölüp diziden ayrılacağı belli olmuyor. Her sezonunda izleyicisini bu konuda şaşırtan Game of Thrones, daha yedinci sezona gelmeden sekizinci sezonla ilgili dedikodu ve habere konu olmaya başladı. Dizide son sezona kadar hangi karakterlerin hayatta kalabileceğine dair bir haber sızdırdı. Altıncı sezonun sonlanmasına bir bölüm kalmışken, dizide yer alan beş ana karakterin ödemelerinde yapılan artış, bu karakterlerin yedinci ve sekizinci sezonunda karşımıza çıkabilmek ihtimalini güçlendirdi.

Deadline’ın haberine göre; Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) ve Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) gelecek sezonda yayınlanacak her bölüm için 500 bin dolar alacak. Yapılan bu değişim elbette tüm karakterleri final sezonuna kadar hayatta kalma garantisi olmayacak. Ancak yine hangi karakterleri gelecek sezon sıklıkla görme ihtimalimiz olduğu ile ilgili bir işraret olabilir.

Bu Pazar 6. sezon finalini yapacak olan Game of Thrones‘un yayınlanan fotoğraflarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Game of Thrones 6. Sezon Finali

Game of Thrones 6. Sezon Finali

Game of Thrones 6. Sezon Finali

Game of Thrones 6. Sezon Finali

Game of Thrones 6. Sezon Finali

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın