Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi’nden Yeni Fragman

0 44

Star Wars tutkunlarının vizyona girmesi için gün saydığı spin-off proje Rogue One: A Star Wars Story’nin son uzun fragmanı da beğeniye sunuldu.

Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan 2016 yılının en çok merak edilen yapımlarından Star Wars’un spin-off projesi Rogue One: A Star Wars Story (Rogue One: Bir Star Wars Story) şimdiye kadar karakterlere ait görseller, posterler, fragman ve kısa tanıtım klipleriyle çıktı. Vizyona girmesine iki ay gibi bir süre kalan filmin fragmanı paylaşılan posterin ardından izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Rogue One: A Star Wars Story

Star Wars Filmlerinin İlk Spin-off’u: Rogue One: A Star Wars Story

George Lucas’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ana üçlemenin ilk filmi Star Wars: A New Hope (Star Wars: Yeni Bir Umut)’un öncesine odaklanacak olan Rogue One, Godzilla ve İstila gibi bol efektli filmlerin üstesinden gelen Gareth Edwards imzası taşıyor. Chris Weitz‘in senaryosunu yazdığı filmin kadrosunda Doctor Strange’in kötüsünü canlandıran Mads Mikkelsen, Inferno (Cehennem) filminin doktoru Felicity Jones ile birlikte Alan Tudyk, Donnie Yen, Ben Mendelsohn, Forest Whitaker, Riz Ahmedü, Diego Luna ve Jiang Wen gibi isimler yer alıyor. Yayınlanan fragmanda sesini duyamasak da filmde yer alan Dart Vader‘ın seslendirmesini eski günlerdeki gibi  James Earl Jones yapıyor.

Rogue One Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Film, ülkemiz sinema salonlarında Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi ismiyle, 16 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek. Film, Ölüm Yıldızı’nın planlarını çalmak için bir araya gelen savaşçıların hikayesini anlatacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın