2015 Yılının En İyi Korku Filmleri!

0 4.213

Bu yıl birbirinden önemli filmler izleyiciyle buluştu. Kah ağlattı, kah güldürdü, kimi de tir tir tittetti! Dolu dolu geçen yılda önemli korku filmleri vizyona girdi. Sizler için 2015 yılının en iyi korku filmlerini bir araya getirdik.

Aksiyonuyla, dramıyla, komedisi ve korkusuyla sinema açısından dolu bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyoruz. 2015’te birbirinden önemli yapımlar izleyiciyle buluştu. Kimi istediğini alamazken kimi de ummadığı ilgiyle karşılaştı. Bol aksiyon ve komedinin yanı sıra önemli korku filmleri de vizyona girdi. Devam filmleri, yeniden çekimler, gerçek hikayelere dayanan korku filmleri bu yılda izleyiciyi korkutmayı başardı.

İzlemeye Değer Korku Filmi Tavsiyeleri

Bu yıl ülkemizde de popülaritesi artan türlerden biri olan korku türü birbirinden farklı hikayelere sinema salonlarındaki yerini aldı. Korku filmlerinde ustalaşmış yönetmenlerin yanı sıra genç yönetmenlerin filmleri de vizyona girdi. Sizler için 2015 yılında vizyona giren en iyi korku filmlerini bir araya getirdik.

It Follows

It Follows

2014 yılında birbirinden önemli film festivallerini ziyaret eden yapım 2015 yılında sinema salonlarındaki yerini aldı. Gençlik korku gerilim türü olan film başka birinden kendisine musallat olan ve ne olduğu belli olmayan varlıktan kurtulmaya çalışan genç kızın korku dolu hikayesine odaklanıyor. Filmin yönetmenliğini David Robert Micthell üstlenirken filmde Maika Monroe, Keir Gilchrist, Olivia Luccardi gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın