2016 Antalya Uluslararası Film Festivali’nin Afişi Yayınlandı!

0 82

16-23 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin afişi yayınlandı. Yılın beklenen film festivallerinden olan 2016 Uluslararası Antalya Film Festivali’nin detayları.

Birbirinden farklı konulara değinecek olan film gösterimleri, ulusal ve uluslararası yarışmalar, düzenlenecek olan özel etkinlikler Antalyalı ve ülkenin farklı yerlerinden gelen sinema yazarları ile sevdalıları 53. UIuslararası Antalya Film Festivali‘nde bir araya gelecek. Sonbaharın beklenen etkinliklerinden biri olan festivalin direktörlüğünü Elif Dağdeviren üstleniyor. Dağdeviren, 2016 yılının beklenen festivallerinden olan Uluslararası Antalya Film Festivali için hazırlanmış 20 afiş arasından birini seçtiklerini duyurdu.

53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Afişi Seçildi

Son iki yıldır düzenlenen Antalya Film Festivalleri’nin afiş ve görsel öğelerde Altın Portakal Ödülü‘nü öne çıkardıklarını belirten Dağdeviren, büyük ödül için ciddi emek harcanması gerektiğini dile getirdi. Dağdeviren ayrıca, “Bu yıl Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı ve Festival Başkanı Menderes Türel’in Antalya’yı sinema başkenti haline dönüştürmek hedefinden ve bu hedefe yönelik başlatmış olduğu çalışmalardan yola çıkarak biz de bütün dünyaya bu kez afişimiz aracılığıyla sinemanın ışığı Antalya’dan yükselir diyoruz” dedi.

53. Uluslararası Antalya Film Festivali’ni simgelemesi için seçilen posterde Altın Portakal Venüs heykelinin ana teması oluşturulmuş ve Antalya’nın simgeleri olan Antalya Kalesi, Yivli Minare, Saat Kulesi, Antalya’nın parkları, Hadrianus Kapısı, Cam Piramit gibi öğeler yerleştirimiş.

53. Uluslararası Antalya Film Festivali
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın