”Analar ve Anneler” Dizisinde Okan Yalabık’ın Rolünden Detaylar

0 81

Okan Yalabık’ın rol alacağı ”Analar ve Anneler” dizisinin yeni tanıtım fragmanı yayınlandı! Yeni tanıtım fragmanında Yalabık’ın canlandıracağı ”Polis Ayhan” karakterinin detayları ortaya çıktı.

Aşk-ı Memnu, Ezel, Fatmgül’ün Suçu Ne, Kuzey Güney, Karadayı, Son ve Medcezir gibi dizilerin yapımını üstlenen Ay Yapım‘ın yeni dizi projesi ”Analar ve Anneler” ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol alacağı dizinin ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. Tanıtım fragmanında Okan Yalabık‘ın canlandırdığı Polis Ayhan rolüyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Serseri dizisiyle adından söz ettiren daha sonra Avrupa Yakası, Çapkın, Hatırla Sevgili, Bu Kalp Seni Unutur Mu? ve son olarak Muhteşem Yüzyıl‘da Pargalı İbrahim Paşa‘yı canlandıran Okan Yalabık bu kez bir polis karakterini canlandıracak! Dizide Polis Ayhan karakteriyle karşımıza çıkacak olan Yalabık, Zeliha’nın hayatının önemli bir yerinde yer alarak dengelerin değişmesine neden olacak.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizi 1970’li yıllarda Zeliha (Sinem Kobal) ve Kader (Hazar Ergüçlü) adında iki genç kadının aynı çocuk için savaşmak zorunda bırakılmasına odaklanıyor. Dizinin senaryosunu Berkun Oya kaleme alırken yönetmen koltuğu Mehmet Ada Öztekin’e emanet.

Ekranların iddialı yeni dizilerinden biri olan Analar ve Anneler‘in oyuncu kadrosunda Okan Yalabık, Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü‘nün yanı sıra Binnur Kaya, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal gibi isimler yer alıyor. Dizi yakında ATV ekranlarında.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın