Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı’ndan Türkçe Fragman

0 138

Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay’in yapımcı kimliğiyle yer aldığı devam filmi Ouija: Origin of Evil’ın yeni Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

1986 yapımı Witchboard ülkemizdeki ismiyle Cadı Tahtası sonrasında çekilen filmlere ilham kaynağı olmuş 2014 senesinde izleyici karşısına çıkan yeni uyarlamasıyla beğeni toplamıştı. Stiles White‘ın Juliet Snowden ile yazıp yönetmenliğini üstlendiği Ölüm Alfabesi, ruh çağırma seansı üzerinden bir grup arkadaşın başına gelen korku ve gerilim dolayları beyaz perdeye taşıyordu. Yeni film Ouija: Origin of Evil ise dul bir anne ile ilk iki kızına odaklanıyor.

Ouija: Origin of Evil

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı Ne Zaman Vizyona Girecek?

Sinema tutkunlarını korku dolu hikayeyle bir kez daha ruh çağırma tahtasının çevresine toplayan Ouija: Origin of Evil ülkemizdeki adıyla Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı, 18 Kasım 2016 tarihinde vizyona girecek. Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay‘in yeniden yapımcı kimliğiyle yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Mike Flanagan otururken senaryo Jeff Howard ile Flagan imzası taşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Elizabeth Reaser, Lulu Wilson, Annalise Basso gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın