2015 Yılının En Çok Kazanan Oyuncuları

0 7.926

Yıl sonu seçkileriyle geride bıraktıklarımıza göz atmaya devam ediyoruz. Yıl sonlarının klasikleri arasına giren seçkilere 2015’te en çok kazanan oyuncuları da eklememiz gerekiyor! İşte bu yıl en çok kazanan aktör ve aktrisler…

2015 yılında Jurassic World, Yenilmezler: Ultron Çağı, Hızlı ve Öfkeli 7, Ant-Man, Minyonlar, Marslı, Mad Max: Fury Road gibi gişe rekorları kıran filmler izledik. Bütçesi yüksek olan filmlerde izlediğimiz oyuncular önemli kazançlar elde etti. ABD’nin ünlü ekonomi dergisi Forbes, sinema sektörünün en çok kazanan aktör ve aktrislerini açıkladı.

Sinemanın En Çok Para Kazanan Oyuncuları

2015 yılının en çok kazanan aktörü tahmin edeceğiniz gibi Robert Downey Jr. nam-ı diğer Iron Man. Bu yıl vizyona giren Yenilmezler: Ultron Çağı filminde izlediğimiz Robert Downey Jr. son 3 yıldır en çok kazanan aktör olarak dikkat çekiyor. 2015 yılının en çok kazanan kadın oyuncusu ise Açlık Oyunları serisinin Katniss Everdeen‘i, Jennifer Lawrence! Gelecek yıl Joy ve X-Men: Apocalypse filmiyle izleyici karşısına çıkacak olan Lawrence, 52 milyon dolarlık kazancıyla dudak uçuklatıyor.

Aşağıdan en çok kazanan oyunculara göz atabilirsiniz.

Will Ferrell

Will Ferrell

Oyunculuğunun yanı sıra yazar ve yapımcı olan Will Ferrell, 15 Milyon dolarlık kazancı ile 30. sırada yer alıyor.

Kazancı: 15 Milyon Dolar

Jonah Hill

Jonah Hill

Liseli Polisler serisi ile hafızalarda yer eden Jonah Hill, bu yıl Gerçek Hikaye filmiyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncu 16 milyon dolarlık kazancıyla 29. sırada yer aldı.

Kazancı: 16 Milyon Dolar

Brad Pitt

Brad Pitt

Bu yıl eşi Angelina Jolie’nin yönettiği Hayatın Kıyısında filminde izleme şansı bulduğumuz Pitt, 16 milyon dolarlık kazancıyla 28. sırada yer aldı. Brad Pitt, 8 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan Büyük Açık (The Big Short) filminde izleyici karşısına çıkacak.

Kazanç: 16 Milyon Dolar

George Clooney

George Clooney

Bu yıl vizyona giren Yarının Dünyası ve A Very Murray Christmas filmlerinde görünen usta oyuncu George Clooney, 16.5 milyon dolarlık kazancıyla 27. sırada kendine yer buldu.

Kazancı: 16.5 Milyon Dolar

Seth Rogen

Seth Rogen

Şu sıralar ülkemizde vizyona olan Steve Jobs filminde Steve Wozniak rolünde izlediğimiz Seth Rogen, TV ve sinema işlerini iyi götürüyor. Oyuncu 17 milyon dolarlık kazancıyla 26. sırada

Kazanç: 17 Milyon Dolar

Russell Crowe

Russell Crowe

Geçtiğimiz yıl ilk uzun metrajlı filmini çeken Russell Crowe, Ekim ayında ülkemizde vizyona giren Babalar ve Kızları (Fathers and Daughters) filminde karşımıza çıktı. Usta oyuncunun 2015 yılı kazancı 18 milyon dolar.

Kazanç: 18 Milyon Dolar

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın