John Wick: Chapter 2 Filminden Yeni Detaylar

0 130

Gelecek yılın beklenen filmlerinden olan John Wick’in devamından Keanu Reeves’in göründüğü yeni bir poster paylaşıldı. Chad Stahelski’nin kamera arkasına geçtiği John Wick: Chapter 2’de yeni isimler yer alıyor.

2017 yılında vizyona girecek olan John Wick: Chapter 2 için yeni detaylar paylaşılıyor. 2014 yılının beğeni toplayan aksiyon-gerilim türünde filmlerinden olan John Wick‘in devamına ait yeni poster izleyicilerin beğenisine sunuldu. Keanu Reeves’in tekrardan başrolü üstlendiği Chad Stahelski’nin yönetmenliğine devam ettiği John Wick 2, kahramanımızın geri dönüş hikayesine odaklanacak.

Bunu da okuyun: 2017 Yılının Heyecanla Beklenen Filmleri

John Wick: Chapter 2 10 Şubat 2017 Tarihinde Vizyona Girecek

2014 yılında vizyona giren ilk John Wick filminin ardından Yanlış Kapı (Kncok Knock), Exposed ve The Neon Demon gibi filmlerde izlediğimiz Keanu Reeves‘in başrolü üstlendiği devam filminde Common, Bridget Moynahan, Ian McShane ve John Leguizamo gibi isimler yer alıyor. İlk filmde gördüğümüz John Leguizamo devam filminde oto tamircisi olan Aurelio’u canlandırken Bridget Monyahan John Wick‘in eşi olarak karşımıza çıkacak. Peter Stormare ise filmin kötü karakterini canlandıracak.

Vizyon tarihi 10 Şubat 2017 olarak belirlenen John Wick: Chapter Two, John Wick’in Common tarafından canlandırılan mafya babasına karşı mücadlesini anlatacak. Aşağıdan filmin yeni posterine göz atabilirsiniz.

John Wick 2
Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın