John Wick 2 Filminden İlk Görüntü Paylaşıldı

0 112

Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk posteriyle dikkatleri üzerine çeken John Wick: Chapter Two’nun çekimlerinin tamamlandığını müjdelemek adına filmden ilk görüntü yayınlandı.

Hatırlayacak olursak geçtiğimiz haftalarda John Wick: Chapter Two filminin ilk posteri paylaşılmış ve devam filmini bekleyenleri büyük bir heyecan sarmıştı. 2014 senesinde gösterime giren John Wick’in gişe başarısının devamını getirmek isteyen ekip ikinci filmin çekimlerini de tamamladılar. John Wick: Chapter Two’nun çekimlerinin bitmesi şerefine emekli tetikçi John Wick ve yeni köpeğinin göründüğü ilk görüntü servis edildi.

John Wick: Chapter Two 10 Şubat 2017 Tarihinde Vizyona Girecek

İlk filmin sonundan hatırlayacağımız gibi ölen köpeğin ardından kendine bir köpek daha edinen Wick ilk görüntüsünü de yeni hayat arkadaşıyla birlikte veriyor. 2014’te vizyona giren film, eski bir tetikçinin köpeğini öldüren mafyadan intikam alışını anlatmıştı. İkinci filmin hikayesinin de yine köpek üzerinden mi döneceği yoksa farklı bir yoldan mı ilerleyeceği bilinmiyor.

John Wick: Chapter Two

John Wick 2’nin İlk Fragmanı Ne Zaman Yayınlanacak?

Keanu Reeves‘in emekli tetikçi John Wick’i canlandırdığı ikinci filmde Matrix’in ardından ilk kez bir araya geleceği Laurence Fishburne, John Leguizamo, Peter Stormare ve Ian Mcshane yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Chad Stahelski otururken senaryo yine Derek Kolstad tarafından kaleme alınıyor. Üçleme olarak izleyiciyle buluşturulacak olan John Wick serisinin ikincisine ait ilk fragman gelecek hafta New York Comic-Con‘da yayınlanacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın