2016 Sonbaharında Sinema Salonlarına Uğrayacak Filmler

0 7.620

Jack Reacher: Never Go Back

Vizyon tarih: 21 Ekim 2016

Film, orduya geri dönen Jack Reacher‘ın hikayesini perdeye taşıyor. Reacher bu kez eski binbaşının suçlandığını öğrenerek, suçsuz olduğuna emin olduğu binbaşıya kurulan komployu ortaya çıkarmak için gerçek suçluların peşine düşecek.

Inferno

Vizyon tarih: 14 Ekim 2016

Robert Langdon, Venedik’te bir hastanede geçici hafıza kaybına uğramış bir şekilde uyanır. Eşyaları arasında da tarihi bir nesne çıkmıştır ancak onun bu nesne hakkında hiçbir fikri yoktur. Bu sırada bir suikastçi Langdon’ı takip etmiştir. Langdon, doktoru Sienna Brooks ile kaçmak zorundadır. Yolculuk süresince çözülmeyen kodları çözmek zorunda kalan ikili zorlu bir maceranın içerisinde girer.

Doctor Strange

Vizyon tarih: 4 Kasım 2016

Marvel’ın yeni süper kahraman filmi bir araba kazasının ardından egosunu bir kenara bırakıp, mistik ve farklı boyutların olduğu bir dünyanın gizemlerini çözmek zorunda olan yetenekli beyin cerrahı Doctor Stephen Strange’in hikayesine odaklanıyor. New York’un Greenwich kasabasında çeken hikayede Doctor Strange gerçek dünya ve altında yatan arasında aracı olmak ve metafiziksel yeteneklerinden yararlanmak zorunda.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın