2015 Yılından Çerezlik Macera Filmleri

0 8.423

Ramazan ayında iftar ya da sahur vaktini beklerken oyalanacak birşeyler arıyoruz. Bu açıdan film izlemek vakit geçirmek adına yapılacak aktiviteler arasında en cazip olanı oluyor. Sizler için sıkılmadan izleyebileceğiniz 2015 yılından macera filmlerini bir araya getirdik.

Türler arasında “macera” yazmayan filme denk gelmek biraz zor. Macera türü birbirinden farklı alakalı ya da alakasız türlerle harmanlanabilen bir tür. Aksiyon, bilim kurgu, gerilim ya da aşk filmi içerisinde macera öğeleri barındırabiliyor. Öyle ki bazen sıcacık bir aile filminde, bazen de korku öğelerinin bolca kullanıldığı korku filmlerinde macera öğelerini görebiliyoruz. Sürükleyici senaryolarıyla izleyiciyi kendine çekmeyi başarabilen macera filmleri kafa dağıtmak için en doğru tercihlerden. Biz de sizler için sıkılmadan izleyebileceğiniz bol maceralı çerezlik filmleri bir araya getirdik. 2015’in izlenilesi 7 macera filmi…

The Revenant

The Revenant

Diriliş

1820’li yılların Amerika’sında büyük hayatta kalma ve intikam mücadelesini perdeye taşıyan yapım bir çok dalda Oscar Ödülü kazandı. Çekmiş olduğu Birdman ile En İyi Yönetmen Oscar’ına uzanan Alejandro González Iñárritu, The Revenant ile bir kez daha Oscar’a uzandı. Leonardo DiCaprio, Tom Hardy ve Will Poulter gibi isimlerin efsane oyunculukları Revenant’ın 2015’e damga vurmasını sağladı. Ayrıca Leo bu filmde o hasret duyduğu Oscar’a uzandı.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın