Sherlock Dizisinin 4. Sezon Çekimleri Başladı

0 70

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman’ın başrolde yer aldığı efsane dizi Sherlock, izleyiciyi ekranlara kilitleyecek  4. sezon hikayesiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Çekimlerine geçtiğimiz gün başlanan dizinin haberi 10 saniyelik bir video ile duyuruldu.

2016 yılına özel en son yayınlanan Sherlock: The Abominable Bride adlı bölüm 11.6 milyon izleyici tarafından seyredilerek İngiltere’de sezon boyunca en çok izlenen bölüm olmuştu. 4. sezonun büyük sürprizlere gebe olduğunu gösteren dizinin çekimlerine başlanıldığı 10 saniyelik video ile duyruldu. Sherlock Holmes‘un İngiltere topraklarına geri dönmesiyle başlayacak olan 4. sezon, bir çok sürprizle geliyor. Sürprizlerden birisi yeni sezonda Doctor Watson ile karısı Mary’nin çocuk sahibi olma hazırlıklarını görmemiz olacak.

Sherlock’un İlk Kadın Yönetmeni İş Başında

Yeni sezonun sürprizlerinden bir diğeri ise Sherlock dizisinde şimdiye kadar hiç kadın yönetmen olmamasıydı. Dizinin 4. sezon yeni bölümlerini Doctor Who, Flash, Willows Wind gibi adından söz ettiren dizilerin yönetmenliğini üstlenen, 25 yıldır aktif olarak sinema ve televizon dünyasında yer alan Rachel Talalay yönetecek.

Sherlock 4. Sezon İlk Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kadın yönetmeni ve Doctor Watson ile karısı Mary’nin sürprizleriyle 4. sezon heyecanla bekleniyor. Benedict Cumberbatch’in “Sherlock setine dönmek ve ekip arkadaşlarımla buluşmak, beni gerçekten heyecanlandırıyor. Herkesin 4. sezonu izleyeceği gün için sabırsızlanıyorum. Ama ne yazık ki bir süre beklemek zorunda kalacakalar… ve kesinlikle buna değecek.” açıklaması heyecanı ikiye katladı.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın