Deadpool 2 Filmi İçin Quentin Tarantino Sesleri

0 167

Tim Miller’ın Deadpool 2’nin yönetmen koltuğundan ayrılmasının ardından kamera arkasına kimin geçeceği merak ediliyordu. Hayranlar Deadpool 2’yi Quentin Tarantino’nun yönetmesi için kampanya başlattı.

Düşük bütçe ile çekilen ve 18+ yaş sınırlamasıyla izleyici karşısna çıkan Deadpool‘un devamı daha film vizyona girmeden önce duyurulmuştu. İlk filmin gişe anlamındaki büyük başarısını arkasına alan 20th Century Fox ikinci film için çalışmalara başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haber de hayranları endişelendirdi. İlk filmi yöneten Tim Miller, Deadpool 2‘yi yönetmeyeceğini açıklayarak projeyi terk etmişti. Yaşanan bu problemin ardından “Deadpool 2 filmini kim yönetecek?” tarzında sorular dönmeye başladı. Bu durum sinema sitelerinde tartışmanın ötesine giderek Change.org’da imza kampanyasına dönüştü.

Deadpool

Deadpool 2 Filminin Yönetmeni Kim Olacak?

Ryan Reynolds ve Tim Miller‘ın anlaşmazlıkları sonucunda yönetmensiz kalan devam projesi için Quentin Tarantino sesleri yükseliyor. Deadpool’a hayat veren Reynolds daha önce Tarantino ile çalışmak istediğini dile getirmiş ancak yönetmen süper kahraman filmi fikrine sıcak bakmadığını dile getirmişti. Projenin yönetmensiz kalmasıyla yeniden ateşlenen Tarantino aşkı haber sitelerinden öteye giderek Change.org’a taşındı. “Tarantino for Deadpool 2” isimli kampanyayı imzalayan kişi sayısı 12 bini bulurken muhattap olarak Ryan Reynolds gösterdi.

Kampanyaya buradan imza bırakabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın