2017 Filmi Power Rangers’dan İlk Fotoğraf Paylaşıldı

0 96

Çocukluk dönemleri 90’lı yıllara denk gelenlerin farklı bir bağ kuracağı projelerden bir tanesi de hayata geçiyor. “Go, Go Power Rangers” cümlesi duyulduğunda hafızalarda canlanan karakterler şimdi de beyaz perdeyi ziyarete hazırlanıyor. Power Rangers filminin ilk görüntüsü yayınlandı.

Daha çok yönetmenliğini üstlendiği kısa filmlerle anılan Dean Israelite, heyecan yaratan Power Rangers uyarlamasında kamera arkasına geçiyor. Yeni dönemde ortaya çıkan çizgi film, sinema ve dizi karakterleri arasında unutulmaya yüz tutan Rangerlar, ete kemiğe bürünmüş bir vaziyette karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Bir Japon TV dizisinden ilham alınarak 90’lı yıllara damga vuran Power Rangers, yeni fotoğrafıyla heyecan yarattı. Yayınlanan fotoğrafta kahramanları kostümleriyle birlikte görüyoruz.

Power Rangers 2017

Power Rangers Filminde Hangi Oyuncular Yer Alıyor?

X-Men: Birinci Sınıf (X-Men: First Class) ve Thor filmlerinin senaryosuna imza atan Ashley Miller ve Zack Stentenz ikilisi heyecan yaratan projenin senaryosunu yazıyor. Yönetmen koltuğunda Dean Israelite‘in oturduğu filmde Dacre Montgomery kırmızı Ranger, Becky G sarı Ranger, Ludi Lin siyah Ranger, RJ Cyler mavi Ranger, Naomi Scott pembe Ranger olarak karşımıza çıkacak. Daha az tanınmış genç isimlerin yer aldığı filmde filmin kötüsü Rita Repulsan’ı Elizabeth Banks canlandıracak. Rangerların yanındaki iyi isim Zordon’u ise Breaking Bad dizisinin efsane ismi Bryan Cranston canlandıracak.

Power Rangers 2017

Power Rangers Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Eski duyguları yeniden tattırmak için hazırlanan Lionsgate’in yapımcılığını üstlendiği Power Rangers filmi 24 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek. Filmin konusu ise şu şekilde: Saban’ın Power Rangers sinema versiyonunda beş sıradan lise öğrencisi yaşamlarını sürdürdükleri küçük kasabaları Angel Grove ve dünyaya yarattıkları tehditleri ile karşı karşıya kaldıklarını öğrenirler ve olağan üstü bir şeylere dönüşmeye başlarlar. Dünyayı kurtarabilecek kişiler olduğuna inanan öğrenciler çok geç olmadan Power Rangers olarak gerçek hayattaki sorunları aşmaya çalışacaklar.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın