2016 Senesinin En İyi Filmleri Seçildi | Sight & Sound

0 9.034

Victoria

victoria filmi

Yönetmen Sebastian Schipper ile birlikte Olivia Neergaard-Holm, Eike Frederik Schulz gibi isimlerin senaryosunu yazdığı Alman yapımı film, Victoria adında genç bir kızın bir gece kulübünde Sonne adında bir gençle tanışması ve arkadaş grubuyla kabusa dönen maceralarına odaklanıyor. Filmde Laia Costa, Fredrick Lau, Franz Rogowski, Burak Yiğit, Max Mauff gibi isimler yer alıyor.

Aquarius

aquarius filmi izle

Kleber Mendonça Filho yönetmenliğinde çekilen film, emekli bir müzik eleştirmeni olan Clara ve Aquarius apartmanını satın almaya çalışan şirketle yaşadığı soğuk savaşa odaklanıyor. Filmde Sonia Braga, Maeve Jinkings, Humberto Carrao gibi isimler yer alıyor.

Love & Friendship

love friendship izle

Whit Stillman’ın yönetmenliğinde çekilen İrlanda, Fransa ve Hollanda ortak yapımı olan film, Jane Austen romanı Lady Susan’dan uyarlanıyor. Filmde Kate Beckinsale, Chloe Sevigny, Xavier Samuel, Stephan Fry gibi isimler yer alıyor.

La La Land

la la land filmi

Ryan Gosling ve Emma Stone’un başrolü paylaştıkları film, yeni tanışan bir çiftin müzikle iç içe olan hikayesine odaklanıyor. Filmin senaryosu ve yönetmenliği Damien Chazelle imzası taşıyor.

Cameraperson

cameraperson filmi izle

Kristen Johnson’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Amerikan yapımı belgesel filmi.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın