2010 Sonrası Çekilen İyi Eleştiriler Alan 25 Korku Filmi

0 10.177

The Witch

the witch filmi

Metascore: 83
Gösterime girdiği Sundance Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü kazanan The Witch, hayatlarını dinlerine bağlı olarak yaşayan William – Katherine çifti ve beş çocuklarının başlarına gelen korku ve gerilim dolu olayları anlatıyor. Ailenin en küçük ferdi Sam’in sessiz sedasız ortadan kaybolması, Thomas’in ilahi sesler duyması, ikizlerin tuhaf kafiyeler mırıldanması ailenin başlarına gelecek felaketin sessiz habercisi olur.

Under The Shadow

under the shadow filmi

Metascore: 84
Narges Rashidi, Avin Manshadi, Bobby Naderi, Ray Haratian, Arash Marandi gibi oyuncuların yer aldıkları film; yaşanan savaş nedeniyle her an ölüm tehlikesi yaşayan bir anne ve kızının evde yaşadıkları paranormal olayları anlatıyor. Under the Shadow korkutucu savaşın siviller üzerindeki etkisini açık bir şekilde izleyicilere gösteriyor. Önemli İran yapımı filmler arasına katılan Under the Shadow’un yönetmen koltuğunda Babak Anvari oturuyor.

Karabasan / The Babadook

karabasan filmi izle
Metascore: 86
Jennifer Kent’in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği film kocasını trajik bir biçimde kaybeden Amelia ve oğlunun evlerinde Mister Babadook adlı kitabı bulmaları ve sonrasında yaşanan gerilim dolu hikayeyi anlatıyor. Filmde Essie Davis, Noah Wiseman, Daniel Henshall gibi isimler yer alıyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın