2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Justice Leauge

justice league izle

Vizyon Tarihi: 17 Kasım 2017

Eleştirilere rağmen önemli bir gişe elde eden Batman v Superman: Adaletin Şafağı ile temelleri atılan Justice League; Superman, Wonder Woman, Cyborg, Aquaman, The Flash ve Batman’in bir araya geldiği ekibin tehlikeli bir düşmana karşı gelmesine odaklanacak. Filmin yönetmen koltuğunda Zack Snyder otururken oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Gal Gadot, Henry Cavill gibi isimler yer alacak.

 

Hızlı ve Öfkeli 8

hızlı ve öfkeli 8 arabaları

Vizyon Tarihi: 14 Nisan 2017

Her ne kadar Paul Walker’ın eksikliği hayranları ve seriyi sevenler içinde burukluk bıraksa da Hızlı ve Öfkeli 8 vizyona girmeye hazırlanıyor. Modifiye edilmiş arabaları, nefes kesen aksiyon sahneleriyle birlikte sinemanın önemli isimlerini bir araya getiren filmde serinin demirbaşları Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Ludacris ve Tyrese Gibson kadroda yer alırken Charlize Theron, Natalie Emmanuel, Jason Statham, Scott Eastwood, Kurt Russell, Dwayne Johnson, Kristofer Hivju ve Helen Mirren gibi isimler onlara eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda ise F. Gary Grey oturuyor.

 

Beauty and the Beast

beauty and beast izle

Vizyon Tarihi: 17 Mart 2017

Walt Disney’in live action uyarlama serisinin yenisi Beauty and the Beast. Orijinal animasyona tamamiyle bağlı kalınarak Stephen Chobsky ve Evan Spiliotopoulos tarafından yazılan ve Bill Condon yönetmenliğinde çekilen film yeni versiyonuyla izleyici karşısına çıkacak. Filmde Emma Watson (Belle), Dan Stevens (Beast/Prince), Emma Thompson (Mrs. Pott), Josh Gad (Le Fou), Luke Evans (Gaston) ve Audra McDonald gibi isimleri izleyeceğiz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın