2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: The Golden Circle

Vizyon Tarihi: 16 Haziran 2017

Mark Miller’ın çizgi romanından beyazperdeye adapte edilen filmin ikincisi Kingsman: The Golden Circle, ağırlıklı olarak ”modern” bir centilmen ajan olan Eggsy üzerinden ilerleyecek. Yönetmen koltuğunda yeniden Matthew Vaughn’ın oturacağı filmde Channing Tatum, Taron Egerton, Jeff Bridges, Colin Firth, Julianne Moore, Halle Berry gibi isimler yer alıyor.

 

xXx: The Return of Xander Cage

xander cage 2017

Vizyon Tarihi: 20 Şubat 2017

Ülkemizde Yeni Nesil Ajan: Xander Cage’in Dönüşü ismiyle vizyona girecek olan film 15 yıl aranın ardından geliyor. önetmen koltuğunda D.J. Caruso’nun oturduğu senaryosunu John D. Brancato ve Michael Ferris’in yazdığı film, ekstrem sporcuyken devlete ajanlık yapan Xander Cage’in geri dönüşünü, ölümcül savaşçı Xiang ve ekibiyle Pandora’nın Kutusu olarak bilinen tehlikeli bir silahı ele geçirme yarışını konu alıyor. Vin Diesel’ın başrolde yer aldığı filmde Ruby Rose, Samuel L. Jackson, Nina Dobrev, Tono Collette, Donnie Yen, Rory McCann, Tony Jaa, Hermione Corfield, Kris Wu gibi isimler yer alıyor.

 

Spider-Man: Homecoming

spider-man homecoming

Vizyon Tarihi: 24 Mart 2017

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmiyle karşımıza çıkan yeni Spidey’nin kendine has filmi gelecek yıl vizyona girecek. John Watts’ın yönetmenliğini üstlendiği Spider-Man: Homecoming’de Tom Holland yeni Spidey’i canlandırıyor. Spider-Man’in meşur May Halası, Marisa Tomei tarafından canlandırılırken Iron Man’i canlandıran Robert Downey Jr. da kadroda yer alıyor. Oscar adayı Michael Keaton filmin kötü karakterine hayat verirken Spidey’nin sevgilisini Zendaya canlandıracak. Filmde ayrıca Martin Starr, Donald Glover, Logan Marshall-Green, Tony Revolori, Michael Barbieri gibi isimler yer alacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın