2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.863

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Vizyon Tarihi: 3 Kasım 2017

What We Do in the Shadows, Eagle vs Shark ve Boy gibi filmlere imza atan Taika Waititi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Chris Hemsworth ve Tom Hiddleston başrolde yer alıyor. Onlara Hulk karakterinde yeniden izleyeceğimiz Mark Ruffalo, Idris Elba, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Karl Urban, Tessa Thompson ve Anthony Hopkins gibi isimler eşlik ediyor.  Filmde Thor, Ragnarok’a karşı savaşmak zorunda kalacak ve kendini tanrılar arasındaki savaşın ortasında bulacak.

 

T2: Trainspotting 2

2017 izle trainspotting 2

Vizyon Tarihi: 27 Ocak 2017

Irwine Welsh tarafından yazılan devam romanı Porno’dan beyaz perdeye adapte edilen film 21 yıl aranın ardından devam filmiyle karşımıza çıkıyor. En son Steve Jobs’ın hayatını çeken Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu Trainspotting 2, karakterlerin hayatlarının kesişmesiyle kaldığı yerden devam ediyor. Filmin senaryosunu ise kitabın yazarı Irvine Welsh ile John Hodge yazıyor. Filmde Ewan McGregor, Ewen Bremner, Robert Carlyle ve Johnny Lee Miller gibi isimler yer alıyor.

 

Jumanji

Jumanji

Vizyon Tarihi: 28 Temmuz 2017

Efsaneler efsanesi film Jumanji modern uyarlamalara kavuşan yapımlar arasına katılıyor. Kevin Hart, Dwayne Johnson, Tom Holland ve Jack Black gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan oturuyor.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın