2017 Yılında Vizyona Girecek Heyecan Yaratan Filmler

0 9.864

Transformers: The Last Knight

transporter 2017

Vizyon Tarihi: 23 Haziran 2017

Şimdiye kadar vizyona giren dört Transformers filmi yöneten Michael Bay beşinci filmde de kamer arkasına geçiyor. The Last Knight yönetmenin son çektiği film olurken Isabela Moner ve Jerrod Carmichael filmin yeni yüzleri oluyor. Matt Holloway & Art Marcum ikilisi ile Ken Nolan tarafından senaryosu yazılan filmde Mark Wahlberg yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

 

Alien: Covenant

Alien: Covenant

Vizyon Tarihi: 4 Ağustos 2017

Alien: Covenant filminin yönetmenliğini Prometheus filmiyle Alien evrenini oluşturan Ridley Scott üstleniyor. Filmin senaryosunu Jack Paglen ve Michael Green yazarken filmde Noomi Rapace ve Michael Fassbender yeniden başrolleri üstlenecek. Prometheus serisinin ikinci filmi olan Alien: Covenant, 1979 yılında beyazperdenin en çok konuşulanlarından olan Alien serisiyle bağlantılı olarak ilerleyecek.

 

Friday the 13th

Friday the 13th

Vizyon Tarihi: 2017

1980 senesinden günümüze 7 adet film çekilen 13. Cuma (Friday the 13th) filminin devamı için hazırlıklar devam ediyor. Hannibal ve Believe gibi ses getiren dizilerin senaryosuna imza atan Nich Antosca’nın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını Michael Bay üstleniyor. Film acımasız katil Jason Voorhes’un neden öldürülemediğini anlatacak.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın